Uitslag springwedstrijden

De meiden van de recreatieve groepen mochten afgelopen zaterdag 7 november het nieuwe wedstrijdseizoen aftrappen met de springwedstrijden in Kloosterzande.

IMAG0421Er deden voor Voorwaarts 4 teams mee in de categorieën Instap niveau 1, pupil niveau 1, jeugd/junior/senior niveau 2 en jeugd/junior/senior niveau 3. IMAG0423Ook al ging er bij sommige groepjes misschien wel eens iets mis, iedereen heeft super zijn best gedaan en mooie oefeningen laten zien! Alle groepen deden mee op mini trampoline en lange mat. Het team jeugd/junior/senior niveau 3 sleepte een bronzen medaille binnen op de mini trampoline. Ook het pupil niveau 2 team mochten een bronzen medaille ophalen, maar dan voor hun prestaties op de lange mat.

De instappers niveau 1 werden 2e op lange mat en trampoline, door het beperkt aantal deelnemende groepen betekende dit helaas ging medaille, maar jullie mogen trots zijn op jullie mooie oefeningen! De pupillen niveau 1 haalden dus een bronzen medaille op de lange mat, op de mini trampoline vielen ze met een 4e plaats buiten de podiumplekken. De groep jeugd/junior/senior niveau 2 turnde zich op vloer naar een mooie 2e plaats, ook hier geen medaille vanwege het beperkt aantal deelnemers. Op de trampoline ging het helaas niet helemaal zoals geoefend en werden daardoor 4e, toch werden de afzonderlijke sprongen heel netjes gedaan door iedereen! De jeugd/junior/senioren niveau 3 behaalden toch nog een knappe bronzen medaille op sprong, want wat waren die andere groepen ook goed! Op de lange mat vielen ze net buiten de podiumplaatsen en werden 4e.

Goed gedaan allemaal, en nu weer lekker oefenen op nieuwe dingen!

Bekijk de volledige uitslag.

Reacties zijn gesloten.