Geslaagde (en warme) clubkampioenschappen

Afgelopen vrijdag, 12 juni, was het dan zo ver. De clubkampioenschappen seizoen 2014 – 2015. Iedereen had een jaar lang hard geoefend en het resultaat mocht er zijn! In 2 rondes liet iedereen, in een heel warme sporthal, zijn oefeningen zien op de 4 toestellen. Op basis van puntenaantal werd er gekeken of je een 3e plaats, een 2e plaats of een 1e plaats had behaald.

In ronde 1 lieten de groepen 4 en 5 hun oefeningen zien, verdeeld over 4 groepen. DSC04582Iedereen had hard geoefend op zijn of haar oefeningen, die op sommige toestellen misschien wel iets moeilijker waren dan bij de vorige wedstrijd!
Een 3e plaats was er voor: Romy Acke, Naïmi de Jong, Mitchel de Brouwer, Sylvie Zeger, Danique Scheele, Jonetta de Putter, Nova Steijaert en Britt de Feijter. De 2e plaatsen waren er voor: Febe Milliau, Jaydy Martens, Danitsja Goethals, Romy Steinkamp, Lianne Schieman, Elise Visser, Marit Meesen, Julia Riemens, Océan de Vos, Zara Roelse en Sophie Oostdijk. De 1e plaatsen waren voor: Naomi Kegels, Kim Scheele, Emma Verpoorte, Bente Ypma, Isa Pijpelink, Jitske Daneel, Britt Rintjema en Hayley Cuerpo.

In de 2e ronde werd er geturnd door iedereen vanaf groep 6. Voor het eerst mochten de DSC04692meiden van groep 7/8 en het VGO een vloeroefening laten zien op muziek, jullie hebben hard geoefend om een mooie oefening te laten zien! In deze ronde waren de 3e plaatsen voor: Sarah Anceaux, Natasja de Putter, Carlijn Sijs, Annick Dogge, Veerle Dees, Irem Saglam, Laurie Goossen, Fleur Lucasse en Loïs de Feijter. De 2e plaatsen waren voor: Priscilla Goethals, Emma van der Vlist, Sofie Hamelink, Senna Lucasse, Emma Oppeneer, Zoe de Keizer, Esmee Rintjema, Sanne Rintjema en Gwen Hitzert. En de 1e plaatsen voor: Jacintha de Vliegher, Deborah Arens, Liselotte Verhelst, Maud de Bruin, Loïs den Doelder, Sophie Bucyk en Liselotte Rouw.

Alle turn(st)ers kregen een mooie medaille, een diploma, een sieraad en een haarspeld (gesponsord door Staartjes en Strikjes) Voor de juryleden was er een mooie bos bloemen (gesponsord door ‘de Boterbloem’ uit Axel).

Turnsters, vrijwilligers, leiding, juryleden, sponsors en publiek, iedereen bedankt voor de gezellige en geslaagde avond en tot volgend jaar!
De kinderen van de Peuter/Kleuter groepen, Groep 2/3 en het G-Team heel veel succes bij jullie clubkampioenschappen deze week.

Bekijk hier de uitslag per wedstrijdronde:

De foto’s vind u in het fotoalbum.

 

Reacties zijn gesloten.